Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Kommenteeri

RIKSi juhataja Sven Heil käis tutvustamas meie asutust ja vastutusala Geenius Raadios

Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse juhataja Sven Heil käis tutvustamas meie asutust ja vastutusala DigiPRO.ee Geenius Raadios "Kriitiline intsident" saates.
Saate tutvustus Digipro.ee lehelt:
//“Kriitiline intsident” uurib sel korral riigi ja kodanike jaoks väga olulist asutust, millest paljud ei tea midagi. Riigi infokommunikatsiooni sihtasutuse (RIKS) juhataja Sven Heil räägib lahti, kuidas on asutus aastakümnete jooksul arenenud ning millist rolli nad ühiskonnas igapäevaselt mängivad.
Heil paotas veidi suurt saladuskatet ehk rääkis, kuidas on RIKS peaministri, presidendi ja teiste tähtsate inimeste taskutesse sokutanud turvalised telefonid.
RIKS on ka just see asutus, mis tagab alates sellest nädalast süsteemi töö, mis ohu korral teavitab vajadusel tervet riigi elanikkonda ohtudest. Lisaks rääkis ta RIKSi tulevikust kvantside ja satelliitidel põhineva tagavarainterneti-ühenduse osas. Saatejuht on Ronald Liive//.
Saadet toetavad Siseministeeriumi Infotehnoloogia- ja arenduskeskus (SMIT) ja Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus (TEHIK)



Vanemaid uudised leiad SIIT

Lisa kommentaar

Email again:
Vaegnägijatele