Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Kommenteeri

RIKS mobiilne meresidevõrguterminal ORC World Champsionshipil 2021

RIKS mobiilset meresidevõrguterminali kasutatakse rahvus-vahelise purjespordi võistluse ORC World Champsionship 2021 raames 6-14.augustil Tallinna lahel ja selle ümbruses

RIKS mobiilne meresidevõrguterminal on operaatori töökoht, mis võimaldab kogu Eesti mereside võrku kasutada olenemata selle geograafilisest asukohast ja seda ka suurvõistluste korraldamiseks. Prototüüpi katsetati esimest korda Muhu Väina regatil 2020 ja 2021.aastal, kus korraldajate väitel õigustas uudne süsteem ja lähenemine nii turvalisuse kui ka regati korraldusliku poole osas end täielikult. Samuti kasutati süsteemi ka 2020.a. BOW raames, mil peeti ORC MM eelproov.

RIKSile on väga tähtis laevaliikluse turvalisuse tagamine mereraadioside näol. Ja seda mitte ainult SOLAS konventsiooni all sõitvatele laevadele, vaid ka NON-SOLAS alustele. Mereside kasutamine meie merealadel toimuvate veespordi ürituste läbiviimise korraldamisel ning mereraadioside kaudu võistlejate turvalisuse tõstmine on meile prioriteediks, mille kaudu saame tutvustada RIKS mereside teenust tervikuna.

www.orcworlds2021.com

Lisa kommentaar

Email again:
Vaegnägijatele